Vendégházak

Élménybirtokunkon 9 vendégház található, melyek között mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

Vendégházainkról röviden:

Nefelejcs II. és Margaréta II. : 2-12 fő befogadására alkalmas. 6 darab 2 fős konyhával és fürdőszobával felszerelt szoba, melyek külön kérésre egybe is nyithatóak.

Levendula, Pipacs és Rózsa : 4-6 fő elszállásolására alkalmas vendégházainkban 2 darab franciaágyas szoba és egy pótágyazható kanapés nappali található. Felszerelt, gépesített konyha és tusolós fürdőszoba található még bennük.

Liliom és Százszorszép : 8 fő szállásolható el ezekben a vendégházakban, melyekben 4 darab 2 fős szoba található. A szobák mindegyikéhez tusolós fürdőszoba tartozik. A vendégházban egy nagy közös helység lett kialakítva konyhával és étkezővel.

Nefelejcs I. és Margaréta I. : 12 fő befogadására alkalmas vendégházainkban 6 darab 2 fős fürdőszobás szoba található. A közös helység a teljes társaság befogadására alkalmas konyhából és étkezőből áll.

Szálláshelyünk szolgáltatásira az alábbi Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak.

Bejelentkezéssel kapcsolatos információk

Szállásfoglalás előtt kérjük, hogy adatrögzítési tájékoztatónkat olvassa el!

A hatályos jogszabályok értelmében, Magyarországon szállást foglaló természetes személyek esetében az alábbi törvénybe foglalt személyes adatok rögzítése kötelező a Vendég Információs Zárt Adarbázisban (VIZA):

  • családi és utónév;
  • születési családi és utónév;
  • születés helye;
  • születés ideje;
  • vendég neme;
  • állampolgárság;
  • anyja születési családi és utóneve (ha az azonosító dokumentum tartalmazza);
  • személyazonosító vagy útiokmány azonosító adatai;
  • harmadik országbeli állampolgár esetében a vízum vagy tartózkodási engedély száma, a beutazás időpontja és helye.

A szálláshely a 14 év alatti vendégekre vonatkozó adatokat képviselőjének (pl. szülő, gondviselő) nyilatkozata alapján rögzítheti. 

Az adatok rögzítéséhez a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő 14. életévét betöltött vendég az azonosításra alkalmas személyi igazolványát, vezetői engedélyét vagy úti okmányát a szálláshely-szolgáltatónak bemutatja. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja. Jogszabály felhatalmazása alapján a szálláshely-szolgáltató jogosult elkérni a 14. életévét betöltött vendég személyazonosító okmányát, a vendég pedig köteles azt bemutatni.

A szálláshelyen bejelentés nélkül senki sem tartózkodhat!

Az szálláshelyen kizárólag csak azok a személyek, vendégek tartózkodhatnak, akikre a foglalás vonatkozik, továbbá csak annyi személy tartózkodhat a területen, amennyi fő visszaigazoláson szerepel! Kérjük ennek figyelembevételét!

*Hatályos jogszabályok:

A turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény; a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló törvény végrehajtásáról szóló 235/2019. (X. 15.) Korm. rendelet; a személyazonosító igazolvány kiadása és az egységes arcképmás- és aláírás-felvételezés szabályairól szóló 414/2015. (XII. 23.) Korm.rendelet.  

**Harmadik országbeli állampolgár:

A harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló 2007. évi II. törvény szerinti személyek  

További információ a https://vizainfo.hu/gyik oldalon található.

1-8 személy

- 4 darab 2 fős szoba külön fürdőszobával. - Nagy közös konyhás étkezővel. - Jakuzzi és szaunahasználat

1-6 személy

- 4 darab 2 fős szoba külön fürdőszobával. - Nagy közös konyhás étkezővel. - Jakuzzi és szaunahasználat

1-6 személy

- 4 darab 2 fős szoba külön fürdőszobával. - Nagy közös konyhás étkezővel. - Jakuzzi és szaunahasználat