Programlehetőségek

Szigetbecse nekünk a világ közepe

Vadvirág Élménybirtokunk egy kis településen találató a Csepel-sziget déli részén, Szigetbecsén. Bár a község lakossága igen csekély, éppen ebben rejlik bája.

Szigetbecsén és a környező településeken is rengeteg programlehetőség várja a hozzánk látogatókat. A vizisportok szerelmesei tudnak csónakázni, városnéző hajókiránduláson részt venni, nyáron kajakozni, vagy a sláger vizieszközzel , a SUPpal siklani a vizen. Aki a könnyedebb sétákat kedveli a Kis Duna mentén tud könyebb/ nehezebb gyalogtúrákat tervezni, vagy biciklire pattanva a gáton egész a nagy Dunáig letekerni. 

Vízisportok a Kis-Dunán

Szállóvendégeinknek kenu és SUP bérlési lehetőséget biztosítunk, melyekkel felfedezhetik a Kis-Duna eldugott lagúnáit a környékünkön.

  • SUP deszka
  • Kenu csónak

Ráckevei Csónakos Piac

Becsei Élménybirtokunktól 10 perc autóútra található a környék egyik legszebb termelői piaca, a ráckevei Csónakos Piac. A piac közvetlenül a Duna-partiján található, így a nézelődés és vásárolgatás közben egy igazán szép helyszínen tölthetünk el pár órát, minden héten a szerdai és szombati napokon délelőtt.

Lórévi Zichy-Kápolna

Az idilli helyek szerelmeseinek lenyűgöző látványt nyújt a Zichy-kápolna, mely Lóráv település Duna-felőli részén található. A gótikus kápolna remek kirándulási lehetőséget biztosít mindenki számára, hiszen szinte közvetlenül mellette már a Nagy-Dunát csodálhatják meg az ide látogatók, ahol a lórévi komp is jár.

*Tipp: Ha szeretnénk belülről is megcsodálni a Kápolnát, akkor a komp üzemeltetőjétől elkérhetjük a hatalmas, régi stílusú kulcsát.

Orchidea Étterem és Rendezvényház

Boldogan adjuk hírűl, hogy Éttermünk és Rendezvényházunk hamarosan megnyitja kapuit! Éttermünk neve a Vadvirág Élménybirtokon mi más is lehetne, mint Orchidea - ami lehet vadon termő is, de nemesitett, elegáns is. Egy szóval, olyan, mint mi! Örömmel tölt el minket hogy Ács Krisztián lett a Chefünk, aki már tervezi milyen finomat is főzzön nekünk! Gyertek el, nézzetek meg miket!

Tassi Zsilip Biciklitúra

A biciklitúrák kedvelőinek kedvenc célpontja a 15 km-re lévő Tassi Zsilip lesz, ami egyben a Csepel-sziget legdélibb pontja is. Itt találkozik újra a Kis-, és Nagy-Duna. Élménybirtokunktól egészen a zsilipig eljuthatunk kerékpárral. Az út sok helyen a gáton fog vezetni, így eltéveszteni sem lehet. A zsilipnél több éterem és piknikező hely is található.

Gyerekprogramok a ZooSzigetbecse Állat és Élményparkban

Mit is kivánhatnánk szülőként a legjobban? Pihenjünk is, és a gyerekünk se unatkozzon! Itt a ZooSzigetbecse fantasztikus élményt nyújt az itt pihenőknek! Gyere, látogassatok meg minket!