Gyakran Ismételt Kérdések

- Hol található az Élménybirtok?

Birtokunk Szigetbecsén található, Budapesttől délre mintegy 50 km távolságra, a Csepel-Szigeten.

- Hogyan tudok szállást foglalni?

Ajánlatkérésre és szállásfoglalásra weboldalunkon is van lehetőség, de ezen kívül bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk telefonon (+36 70 418 0450) vagy emailben (partihazszigetbecse@gmail.com)  hétfőtől péntekig 9:00 - 17:00, szombaton 9:00 - 12:00 között.

- Hogyan tudom eldönteni, hogy melyik vendégház lesz jó nekünk a kikapcsolódásra?

Weboldalunkon mindegyik vendégházunk részletes leírást találhat, illetve bemutató videót. Azonban, ha még mindig bizonytalan, vagy tanácstalan, akkor keressen minket nyugodtan és szakértő kollégáink szívesen adnak tanácsot.

- A Vadvirág Élménybirtok állatbarát szálláshely?

Sajnos nincs lehetőség arra, hogy szálláshelyünkön kiskedvenceket fogadjunk.

Kérjük vendégeinket, hogy ezt tartsák tiszteletben!

- A szálláshelyen milyen feltételekkel lehet a jakuzzikat és szaunákat használni?

Élménybirtokunkon már összesen 4 darab Wellis masszázsmedence van kihelyezve, melyet vendégeink korlátlanul használhatnak. Ezen kívül egy finnszaunaház is kialakításra került a területen, mely szintén minden vendégünk számára nyitott. Százszorszép Vendégházunk privát szaunaházzal, jakuzzival és dézsával szereltünk fel, melyeket csak az ott megszálló vendégek használhatnak.

- Milyen ellátást lehet igényelni a szálláshoz?

Jelenleg vendégházainkat ellátás nélkül tudják kivenni vendégeink, azonban a környékünkön szívesen ajánlunk éttermeket, boltokat. Jelenleg folyik egy rendezvényhelyszín kialakítása vendégházaink szomszédságában, ahol lesz lehetőség ellátás igénylésére.

- Milyen kiegészítő szolgáltatások vannak az Élménybirtok közelében?

Vendégeink ingyenesen látogathatják a vendégházaktól 5 perc sétára levő Majorunkat, ahol az állatsimogatáson kívül egzotikus állatok megismerésére, pónilovaglásra és a miniVidámparkunk használatára is van lehetőség. A Majorban megrendezett eseményekről Facebook oldalunkon tájékozódhatnak!
Vízisportok kipróbálására is lehetőséget biztosítunk sup és kenu formájában, melyek kölcsönzéséről kollégáinknál kaphatnak részletes felvilágosítást.

- Hogyan lehet megközelíteni a Majort?

Szigetbecsén található birtokunk, ami Budapesttől délre 50 km-re található a Csepel-Szigeten. A Vadvirág Élménybirtok recepcióján lehet jegyet váltani a belépéshez.

- Milyen jegytípusok vannak és mennyibe kerülnek?

  • Gyerekjegy (4-14 éves) – 1.000 Ft
  • Felnőtt jegy – 1.500 Ft
  • Családi jegy (2 felnőtt és 2 gyerek) – 4.500 Ft

- Milyen állatokkal lehet a Majorban találkozni?

Majorunkban a háztáji állatoktól egészen az egzotikus állatokig rengeteg állat megtekinthető. Lámák, alpakák, kétpupú tevék, lovak, emu, ormányos medvék, pávák, többféle papagáj és még sokan mások várnak Titeket! Ezen kívül nyuszi családunk is várja, hogy megsimogassátok őket.

Ha nem találja a kérdésére a választ, akkor keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén!